Leven naar je diepste wens of verlangen

Stel je voor dat je streeft naar een leven waarin je zo vrij mogelijk leeft, gericht op je diepste wens of verlangen. Onderweg kom je obstakels tegen zoals angst, verkramping, gedachten en aannames. Door alles onder ogen te durven zien - je sterke kanten, maar ook je donkere kanten - vind je uiteindelijk je centrum. Dit is de plek waar rust heerst en waar je verlangen kan groeien.

Over de training

Elke ochtend beginnen we met oefeningen en in de middag komen de paarden erbij om de opgedane inzichten te verdiepen, helder te maken of om een boodschap te brengen die jij nog nodig hebt om te worden wie je wilt zijn, wie je in essentie bent.
Deze dagen zijn volledig verzorgd en jij wordt heerlijk ontzorgd! Er is koffie, thee, sap en een heerlijke lunch met soep, brood en salade. Na afloop sluiten we af bij het vuur.

De dag is er helemaal voor jou, van 10.00 tot 17.00 uur, buiten in de wei. Het programma gaat altijd door, ongeacht het weer, op het prachtige Landgoed Shadowfax in Driebergen.

“De dag was prachtig, voelde me in de watten gelegd door de goede verzorging, het lekkere eten en het gevoel helemaal welkom te zijn met alles wat ik met me meedroeg.”

Het programma

Vrijdag 13 september: Jouw verhaal
Welke verhalen vertel je jezelf en kloppen deze nog? Waar wil je heen met je verhaal?

Vrijdag 18 oktober: Jij en jouw omgeving
We onderzoeken hoe jij je verhoudt tot je omgeving. Geef je veel? Mag je jezelf zijn? Pas je je aan? Wat levert dit op? En wat is je verlangen?

Vrijdag 15 november: Wie ben ik?
Nadat je je verhaal hebt afgepeld en je relatie tot je omgeving helder is, focussen we op wie je bent en durf je daarvoor te staan.

Over ons

Ilse heeft meer dan 25 jaar ervaring als lichaamsgerichte coach, trainer en cranio-therapeut. Zelf heb ik jarenlang ervaring als paardencoach, trainer en therapeut. Samen geven we al jaren workshops, trainingen en Cranio & Paard-sessies. Onze samenwerking met de paarden vormt een krachtige verbinding die snel duidelijk maakt wat nodig is om tot de kern te komen. Je kunt je inschrijven voor een losse dag, maar door de opbouw in het programma is het zeer waardevol om alle drie de dagen bij te wonen.

Ilse en Ghita

Praktische informatie

  • Data: 13 september, 18 oktober, 15 november 2024
  • Tijd: 10:30 tot 17:00 uur (inloop vanaf 10:00 uur)
  • Locatie: Landgoed Shadowfax, Driebergen
  • Kosten: € 250 per dag. Bij inschrijving voor alle drie de dagen ontvang je € 25 korting en betaal je €725 in plaats van €750.

Prijzen zijn inclusief BTW. Voor zakelijke cliënten rekenen we de prijs exclusief BTW.

Wat anderen zeggen

“Deze dag was voor mij, ondanks de herfstachtige dag met veel regen ontzettend warm en rijk aan inzichten. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, omdat ik meer zelfcompassie heb gekregen voor waar ik het nog niet durfde toe te laten. De paarden brachten mij waardevolle spiegels. Ze lieten me zien waar ik mezelf nog niet laat zien en klein houd en wat er gebeurt in mij als ik dat wel doe en toe laat, en hoe dat voelt! De begeleiding was voor mij super liefdevol en nauwkeurig afgestemd op de groep, ik voelde me gezien en in de watten gelegd.”
(Christel)

 

“Deze dag was voor mij heel bijzonder en waardevol. Heel mooi om in de veiligheid van deze groep allemaal met onszelf aan de slag te mogen. De paarden brachten mij iets heel moois. Vic maakte voor mij twee dingen tegelijk inzichtelijk. 1 ik ben ik en ik mag plezier maken. 2. Ook als ik niet (letterlijk) in het middelpunt sta word ik gezien, dat maakte heel veel los.”

(Maaike)