Wat is Shadowfax Coaching

Een ervaring voor verandering


Shadowfax Coaching richt op persoonlijke en professionele ontwikkeling met behulp van paarden. Door middel van individuele coaching, groepstrainingen en workshops helpt Shadowfax Coaching mensen om bewust te worden van hun gedrag en talenten. De paarden spelen hierbij een belangrijke rol, omdat zij een veilige context bieden om gedrag te (h)erkennen en ander gedrag te oefenen. De paarden zijn authentiek in hun gedrag en laten direct zien of jij dat ook bent. Shadowfax Coaching gelooft dat leiderschap gaat over verbinden, vertrouwen, beweging creëren en ruimte geven/nemen. Door te leren door ervaring en te groeien vanuit potentie, bouw je een stevig fundament om te kunnen omgaan met wat er van buiten op je af komt.

Wie is Ghita Hulster

Coach, trainer en moeder


Na veel uitdagende functies bij o.a. de Baak als Event Manager, Projectleider van o.a. Zomerfestival Learning Lane en het vormgeven van digitaal leren (Webinars en online sessies) ben ik me in 2011 gaan richten op de combinatie van persoonlijke ontwikkeling van mensen en mijn levenslange passie voor, en ervaring met paarden.
Vanuit mijn levenservaring en de uitdagingen in mijn eigen leven coach, train en begeleid ik mensen en teams die een stap willen maken in hun groei en gebruik daarbij veelal mijn paarden als heldere, soms confronterende, maar altijd oordeelloze spiegel.
Mijn aanpak is gericht op het direct ervaren van wat er is en op het verstevigen van het basisvertrouwen. Je bent dan autonoom in het maken van keuzes en het bepalen van je eigen richting. Open, krachtig en met focus leven vanuit het nu.
In de individuele trajecten gaat het voornamelijk over hechtings- en gedragsproblematiek, het verwerken van trauma’s en (veelal vroeg) opgelopen PTSS. Ik pas interventies toe als hypnotherapie, delen werk, systemisch werk en EMDR.
Ik werk vanuit het gedachtegoed van EssentieCoaching® en ben gecertificeerd EssentieCoach. Tevens ben ik behandelaar en licentiehouder van de CREF-Methode®.