Workshop Familieopstellingen: De wijsheid van de kudde

Wat zijn familieopstellingen?

Familieopstellingen is een krachtige methode om inzicht te krijgen in onderlinge relaties binnen je familie en hoe deze relaties jou beïnvloeden in je dagelijks leven. Het kan voor sommige mensen moeilijk zijn om te begrijpen hoe zoiets werkt en eigenlijk is het het beste om het gewoon een keer te ervaren. Bij een familieopstelling wordt jouw gezinssituatie in kaart gebracht, inclusief de onderlinge dynamieken en verhoudingen. Dit gebeurt in deze workshop door middel van een fysieke opstelling met representanten door personen en de paarden. Tijdens de opstelling worden onderliggende patronen en spanningen voelbaar en zichtbaar. Hierdoor kunnen vaste patronen en spanningen doorbroken worden. Inzicht krijgen in jouw situatie kan leiden tot meer innerlijke rust en acceptatie.

Wat is de kracht van paarden?

Paarden leven in een kudde en zijn gericht op bescherming van de kudde. Het zijn vluchtdieren, waakzaam op de omgeving die ze scannen om te zien of ze veilig zijn. Wanneer je mensen en paarden samenbrengt, zullen de paarden reageren op de vaak onbewuste gedachten en gevoelens van mensen die vaak beïnvloed zijn door het familiesysteem. De paarden haken aan op deze onbewuste stukken en maken ze zichtbaar en daarmee bewust. Bij Shadowfax Coaching werken we met 4 paarden, elk met hun eigen karakter en kracht.

Hoe verloopt de workshop?

We ontvangen jullie met koffie, thee en wat lekkers. Daarna zullen we een korte toelichting geven op het werken met paarden. We starten dan met een begeleide meditatie om volledig in het hier en nu te komen. Er zullen 2 opstellingen voor de lunch en 3 opstellingen in de middag plaatsvinden o.b.v. de vragen van de vraaginbrengers.
Elke opstelling zal begeleid worden door een combinatie van 2 begeleiders. Een begeleider van de opstelling en een begeleider voor de vertaling van wat de paarden laten zien. Dit vormt een zeer krachtige combinatie.

Is de workshop iets voor jou?

Als jij het gevoel hebt dat je vastloopt in jouw dagelijks leven, of het nu privé is of in je werk, kan een familieopstelling met paarden waardevol zijn voor jou. Deelnemers ervaren de workshop familieopstellingen met paarden als krachtig, diepgaand, zonder oordeel en helend.

Data

27 september 2024 van 10.00 - 16.30 uur

Kosten

€ 175,- Vraaginbrenger

€ 85,- Representant

Zakelijk; dezelfde bedragen, maar exclusief BTW.

Koffie, thee, water en een heerlijke vegetarische lunch is inbegrepen.

Meld je nu aan