Over mij

IMG_20220318_131846Ghita Hulster met Baco


Na veel uitdagende functies bij o.a. de Baak als Event Manager, Projectleider van o.a. Zomerfestival Learning Lane en het vormgeven van digitaal leren (Webinars en online sessies) ben ik me in 2011 gaan richten op de combinatie van persoonlijke ontwikkeling van mensen en mijn levenslange passie voor, en ervaring met paarden. Vanuit mijn levenservaring en de vele uitdagingen in mijn eigen leven coach, train en begeleid ik mensen en teams die een stap willen maken in hun groei en gebruik daarbij veelal paarden als heldere, soms confronterende, maar altijd oordeelloze spiegel. Mijn aanpak is gericht op het direct ervaren van wat er is en op de groei van het basisvertrouwen. Je bent dan autonoom in het maken van keuzes en het bepalen van je eigen richting. Open, krachtig en met focus leven vanuit het nu.
In de individuele trajecten gaat het voornamelijk over hechtings- en gedragsproblematiek, het verwerken van trauma’s en (veelal vroeg) opgelopen PTSS. Ik pas interventies toe als hypnotherapie, delen werk, systemisch werk en EMDR.
Ik werk vanuit het gedachtegoed van EssentieCoaching® en ben gecertificeerd EssentieCoach. Tevens ben ik behandelaar en licentiehouder van de CREF-Methode®.